Güvenilir & Ekspres Lojistik
Çözümler Size Zaman Kazandırır!

Dünyanın en büyük şirketlerinden bazılarına rekabet avantajları

Gerçek Çözümler, Gerçek Hızlı!

En İyi Küresel
Lojistik Çözümlerini Sunuyoruz.

Küresel lojistik uzmanlığımız, gelişmiş tedarik zinciri teknolojimiz ve özelleştirilmiş lojistik çözümlerimiz, başarılı tedarik zinciri yönetimi stratejilerini uçtan uca analiz etmenize, geliştirmenize ve uygulamanıza yardımcı olacaktır.

Karayolu Taşımacılık

Karayolu Taşımacılık

Acil, değerli, kırılgan veya herhangi bir kargonun kara yoluyla hızlandırılmış teslimatı alanında kapsamlı hizmet ayarlayabilir ve sağlayabiliriz.
Denizyolu Taşımacılık

Denizyolu Taşımacılık

Acil, değerli, kırılgan veya herhangi bir kargonun deniz yoluyla hızlandırılmış teslimatı alanında kapsamlı hizmet ayarlayabilir ve sağlayabiliriz.
Havayolu Taşımacılık

Havayolu Taşımacılık

Acil, değerli, kırılgan veya herhangi bir kargonun hava yoluyla hızlandırılmış teslimatı alanında kapsamlı hizmet ayarlayabilir ve sağlayabiliriz.
Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Acil, değerli, kırılgan veya herhangi bir kargonun parsiyel yüklerinizi hızlandırılmış teslimatı alanında kapsamlı hizmet ayarlayabilir ve sağlayabiliriz.
Yurtiçi Konteyner Taşımacılık

Yurtiçi Konteyner Taşımacılık

Dünyanın her yerindeki limanlardan gelen yüklerin ve malların kaliteli uluslararası karayolu taşımacılığı da dahil olmak üzere çok çeşitli taşımacılık hizmetleri sunuyoruz.

Uygun Fiyat, Sertifikalı Nakliyeciler

Zaman Kazandıran Güvenli, Güvenilir & Ekspres
Lojistik Çözümler !

Tüm dünyada mevcut olan en iyi nakliye ve nakliye hizmetlerini sunmaktan gurur duyuyoruz. En son iletişim, izleme ve işleme yazılımını kullanan kalifiye personelimiz, entegre tedarik zinciri aracılığıyla onlarca yıllık deneyimle birleştirildi.

Neler Başardık!

Müşterilerimize ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve dinamik çözümler sunma taahhüdümüzü yerine getirin.

Depolama
95%
Hava Taşımacılığı
88%
Okyanus Taşımacılığı
99%
Karayolu Taşımacılığı
80%
Tedarik Zinciri
70%

Müşterilerimiz Ne Diyor?

Görüşleriniz